Skip to main content

BUTSO Başkanı Keyik'ten Zeytin Dalı Harekâtı Değerlendirmesi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Yusuf Keyik, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü YPG'nin işgali altındaki, Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekâtı’na ilişkin bir mesaj yayımladı.

          BUTSO Başkanı Keyik, “Türkiye uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanarak bölgede güvenliğin ve huzurun sağlanması adına başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı operasyonunu, Mehmetçiğimizin, Allah’ın izni ile kayıp vermeden başarıyla tamamlayacağından en küçük bir şüphemiz yoktur. Türk milleti her zaman olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda yek yürek olmuştur.” İfadelerini kaydetti.  
          Başkan Keyik ayrıca; “Mevzu bahis ülkemizin güvenliği olduğunda iş dünyası olarak her zaman her türlü fedakârlığa hazır oluruz. Türkiye, güneyinde bir terör koridoruna izin vermeyecektir. Burdur ve Türk iş âlemi olarak devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız ve her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekâtı’nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız.” dedi. 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.