Skip to main content

BUTSO Başkanı Keyik'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı; 

          BUTSO Başkanı Keyik Mesajında; “‘’Modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında en önemli gücümüz olan kadınlarımız Dünyada, toplumların gelişmesinde ve refah düzeyine ulaşmasında ekonomik, sosyal, siyasal alanda sağladığı katkılarla, vermiş oldukları mücadeleyle zaman içerisinde hem kendi haklarını kazanmışlar hem de içinde bulundukları toplumlara kazandırdıkları haklarla çok önemli başarılar elde etmişlerdir.
Şefkatli, üretken ve yaratıcı doğaları ile, ülkemizde sosyal, kültürel, ekonomik, siyasi ve diğer alanlarda üstlendiği görevleri başarı ile yürüterek, sosyal yaşantımızda hak ettikleri yere gelen kadınlarımızın, yaşamın her safhasında etkin olmaları ve katılım göstermelerinden büyük memnuniyet duymaktayız.

         Ülkemizin kalkınmasında, büyüyüp gelişmesinde de önemli katkıları olan kadınlarımızın çalışmalarında elde ettikleri başarılarla ülkemizi modern dünyada daha etkin, daha güçlü ve daha saygın bir konuma getireceğine inanmaktayız.

         Biz Tarihte olduğu gibi kadınıyla, erkeğiyle herkesin birbirine saygı gösterdiği toplumsal bir anlayışla kadınlarımızın sosyal ve siyasi hayattaki yerlerini güçlendirmek ve millet olarak bütün potansiyellerimizi harekete geçirmek mecburiyetinde olduğumuzun da farkındayız.
         
          Bu duygu ve düşünceler ile Burdur iş dünyası olarak tüm dünya ve ülkemiz kadınlarının, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.” Dedi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.