Skip to main content

BUTSO Başkanı Keyik; Tanıtım planlarımız gözden geçirilmeli

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; açılışını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın yaptığı Ankara 2. Burdur Tanıtım Günleri'ni değerlendirdi.

Keyik; “Tanıtım planlarımız gözden geçirilmelidir. Boşa geçirilecek vaktimiz ve boşa harcanacak paramız yoktur” dedi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; 29 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde, Ankara’nın Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, 2. Burdur Tanıtım Günleri’ni değerlendirerek; “Tanıtım programlarında başarılı olduğumuz söylenemez; dolayısıyla, tanıtım planlarımız gözden geçirilmelidir” dedi.  Keyik şunları söyledi: “Tanıtım ve reklam çok gerekli ve çok önemlidir. Burdur’un tanıtıma, tanınmaya ve Burdur üretimi ürünlere talep artışı sağlamaya, Burdur’un potansiyellerinin tanıtımı ve yatırım cazibesinin oluşturulmasına büyük ihtiyaç vardır. Ancak, iş olsun diye değil, belirlenecek hedeflere ulaşımı sağlayacak ciddi planlama ile yürütülecek programlar yapılmalıdır. Bu anlamda, tanıtım planlarımız da gözden geçirilmelidir. Boşa geçirilecek vaktimiz ve boşa harcanacak paramız yoktur.”

1.Tanıtım günleri ile kıyaslama yaparak, “Beklenen katılımın olmadığını” belirten Başkan Yusuf Keyik, “Evvelki yıl yapılanın gerisinde kaldığı açık şekilde belli olan tanıtım günlerinin, doğru değerlendirilip, bir sonraki çalışmalara ışık tutacak raporları yapılmalıdır. 2. Tanıtım Günlerinde, katılımcıların çoğunluk olarak bürokratlardan oluştuğu ve ziyaretçi profili olarak da hedef kitleye ulaşılamadığı görülmüştür” dedi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden Burdurlu Mustafa Balbay’ın ve ilçe belediyelerinin açılışta yer aldığı 2. Burdur Günleri’nde, Burdur Belediyesi’nin katılmayışı dikkat çekti. Dört gün açık olan organizasyona ikinci, üçüncü günlerinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve Ankara’da görev yapan Burdurlu bürokratlar ile yöresel ürünlerden ev ihtiyacını karşılamak isteyen Ankaralılar ziyarette bulundular. Yaklaşık 5 bin kadar ziyaretçinin katıldığı belirtilen organizasyoda, kuvvetli yağışların olumsuz etkisinin olduğu belirtildi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.