Skip to main content

BUTSO Başkanı Keyik; Singapur iş gezisi faydalı geçti

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Oda olarak düzenledikleri Singapur gezisinden memnun döndüklerini ve katılımcılar için faydalı geçtiğini belirtti.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, geçtiğimiz günlerde Oda olarak düzenledikleri, 8 günlük Singapur Thaıfex Fuar gezisinden memnun döndüklerini belirterek, gezi izlenimlerine ilişkin bilgi verdi:

“BUTSO olarak, geçtiğimiz günlerde, dünya ticaretinin ve Uluslar arası fuarcılığın gelişmiş merkezlerinden biri olan Singapur’a, Burdurlu 21 katılımcı işadamımızla birlikte, çok faydalı bir iş gezisi gerçekleştirdik. Thaıfex -World of Food Asia 2014’ Gıda Fuarını gezdik. Dünya ticaret ürünlerinin ne kadar büyük gelişim kaydettiğini, sergilenen stantlarda inceleme fırsatı bulduk. Birçok Türk firmasının da bu fuarda stant açtığını iftiharla gördük.

Oda olarak düzenlediğimiz her gezide olduğu gibi, özellikle yurtdışı gezilerinde gördüğümüz gelişmişlik örneklerini, hayranlıkla izlerken; bazılarını, ‘Ülke olarak biz neredeyiz, bunları neye başaramıyoruz?’ dedik. Bazılarını da Burdur açısından kıyaslayıp, ‘Biz niye yapamayalım? Şunları, şunları istesek biz de yapabiliriz’ gibi düşüncelere kapıldığımız oldu.

Tabii ki; bu gezinin turistik yönü de vardı. Bu kapsamda, Singapur’un yanı sıra, Tayland – Bangkok merkezlerini de gezdik. Daha düne kadar, adı-sanı olmayan bu ülkelerin ne kadar gelişimin ve turizmin cazibe merkezi olduğunu ve bu ilgiyi de doğrusu hak ettiklerini yerinde görme fırsatı bulduk.”



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.