Skip to main content

BUTSO Başkanı Keyik: “Şeker sorunu çözüldü; tadımız bozulmayacak”

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’in, Burdur gıda esnafının şeker sıkıntısının giderilmesine ilişkin yaptığı çalışmalar sonuç verdi; şeker sorunu çözüldü.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Yusuf Keyik şunları söyledi:
“Yaptığımız çalışmalar sonuç verdi; gıdacı esnafımızın şeker sorunu çözüldü. Burdur Şeker Fabrikası’nın tüccara verilen istihkakının bitmesi ile oluşan sıkıntının giderilmesi için geçtiğimiz günlerde devreye girdik. Burdur Şeker Fabrikası yetkilileriyle, Genel Müdürlük görüşmelerimizle harekete geçtik. Ak Parti ve CHP Milletvekillerini bilgilendirerek; Onların da Genel Müdürlük nezdinde girişimleri sağlandı. Bütün bu çalışmaların neticesinde, sadece Burdur esnafı için, 30 Ağustos’a kadar olmak üzere, günde 30 çuvalı geçmemek şartıyla, şeker verilmesine müsaade edilmiştir.”
Sorunun çözümünde ilgilerini esirgemeyen yetkililere ve destek olan Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür eden Keyik, açıklamasını şöyle tamamladı:
“Başta, Burdur Şeker Fabrikamızın Müdürü ve ekibi olmak üzere, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü’ne, girişimlerinden dolayı çok değerli Milletvekillerimize ve bu çalışmada bize destek veren tüm sivil toplum örgüt başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Burdur şekersiz kalmayacak, tadımız bozulmayacak.”


Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.