BUTSO Başkanı Keyik; “Balon, Burdur turizmini tetikler”

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Karamanlı-Karataş Gölü üzerinde balonla uçtu. Keyik; Balon turizminin, Burdur turizmini tetikleyeceğini düşündüğünü belirterek, Pisidia Balloons firmasını tebrik etti.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, geçtiğimiz gün, Burdur Karamanlı-Karataş Gölü üzerinde balonla uçtu. Tanıtım uçuşları kapsamında, sabah saat 5.00’de başlayan balonla uçuş programına, BUTSO Başkanı Keyik ile birlikte; Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yeni gün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Tuncel, BUTSO Basın Danışmanı Ahmet Can, Kıvılcım Haber internet gazetesi sahibi Fatih Özcan, firma sahibi Kemal Arslan, Şirinevler Mahallesi Muhtarı Ahmet Emre ve kızı katıldı.

BUTSO Başkanı Keyik, yaklaşık bir saat süren uçuşun sonunda, duygularını ve görüşlerini açıklayarak; “Balon turizminin, Burdur turizmini tetikleyeceğini” düşündüğünü belirtti. Başkan Keyik; “Pisidia Balloons firmasını, büyük risk alarak, denenmemiş bir alanda, büyük bir cesaretle, henüz sektörleşmemiş Burdur turizmine büyük katkılarda bulunmaktadır. Firmayı ve Kemal Arslan’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Yusuf Keyik ayrıca; yaklaşık 2 bin metrede bir saatlik uçuşundan büyük keyif aldığını ve herkesin böyle bir uçuşu denemesini tavsiye ettiğini ifade etti.

Başarıyla gerçekleşen uçuş sonunda, uzman personeliyle güvenli olarak uçuşları sağlayan Pisidia Balloons firması Pilotu Vural Gül, uçuşu tamamlayan katılımcılara birer belge verdi.

İlgili Fotoğraflar: