Skip to main content

BUTSO Başkanı Keyik: 2015’de Sıkıntılarımızı Çözerek, Önümüzü Açmalıyız.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik üyelerinin, Burdur ve Bölge Halkının yeni yıllarını kutladı. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; Yeni Yılın, özellikle demokratik, sosyal ve ekonomik açıdan güzel ve huzurlu bir yıl olmasını diledi.

Sıkıntılarımızı çözerek, ekonominin önünü açmalıyız diyen Keyik; 2015 yılında, Milletçe tek hedefe, güçlü ve Büyük Türkiye hedefine bakmalıyız. Bu hedefe; Demokratik Hukuk Devleti esaslarından, kardeşlik ve bağımsızlık ruhumuzdan en ufak bir taviz vermeden yürümeliyiz. Zira birliğimizin ve milli hedeflere birlikte yürüyebilmemizin en temel şartı, ‘Hukuk ve güven’dir. Kendi kültür ve moral kaynaklarımız, her türlü güçlükleri yenecek ve en ileri hedeflere götürecek cevhere sahiptir.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, “İç huzurumuz için iç dengelerin tesisi kadar, milli geleceğimiz için de coğrafyamızdaki kargaşa ve çalkantılardan en az etkiyle kurtulmak ve sınırımıza dayanan yangınlardan korunabilmek için, birlik ve kardeşlik şuurumuzu zedeleyecek zaaflara düşmeden, yolumuza emin adımlarla yürümek zorundayız” dedi

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.