Skip to main content

BUTSO, Akbank'la İşbirliği Protokolü İmzaladı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Akbank Bölge Müdürü Hasan Esat Demirkalp ile işbirliği protokolü imzaladı.

Keyik, protokolün Oda üyelerinin faydasına olacağını düşündüklerini belirtti. BUTSO'da yapılan imza töreninde, Burdur Şubesi Müdürü ve diğer görevliler bulundu.

Protokolde; Akbank tarafından Burdur Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren KOBİ Destek Paketi, Avantajlı Krediler Paketi, Üye İşyeri Paketi ve Aidat Tahsilat Sistemi sunulmaktadır. Oda üyeleri, 25-150 bin TL arası KOBİ Destek Kredisi kullanmaları halinde, Akbank'ın birçok işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek. Söz konusu avantaj süresi üç ay geçerlidir.

İmzalanan ve bir yıl süreyle geçerli olan protokole göre; Akbank tarafından Oda üyelerine Taksitli Ticari Krediler, Gayri Nakdi Krediler ve Ticari İşyeri Kredilerinde önemli avantajlar sunulmaktadır.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.