Skip to main content

BUTSO 5. Kitabını Yayımladı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), 5. Kitabını da yayımladı; 6. Kitap iki ay sonra basılacak.
Dergide 18. sayısını yayımlayan BUTSO, 5. Kitabını da yayımladı. BUTSO, Mart 1998'de Dergi 1. sayısı ve 2008'de 1. kitabı 'Gelişen Burdur' ile başladığı yayımcılığını, Kasım-2010'da yayımladığı 'Burdur'un Folklorik Eğlence Kültürü' kitabı ile sürdürmektedir.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik Oda'nın yayımcılık çalışmalarına ilişkin bir basın bildirisi yayınladı. Keyik, Burdur'da gündem oluşturan yayımlarının, kamuoyundan olumlu tepkiler aldıklarını belirtti. Burdur TSO'nın, Burdur'un kalkınması adına önemli gördüğü dergi ve kitap yayımcılığına devam edeceğini belirten BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

"Odamız adına yaptığımız kitap ve dergi yayımlarımız ve işlediğimiz konulara ilişkin üyelerimizden ve Burdur kamuoyundan olumlu tepkiler alıyoruz. Görüş bildiren herkese teşekkür ederim. Oda olarak bir yandan Burdur ekonomisi ve kültürüne ilişkin kalıcı başvuru eserleri yayımlarken, diğer yandan 'Burdur'un sorunları ve çözüm önerilerini' ortaya koyan ve üyelerimize rehberlik niteliğindeki üç aylık dergi yayımlarımızı da ara vermeden sürdüreceğiz" dedi. Keyik; Gelişen Burdur'dan sonra, Faaliyetlerimiz, Burdur Destanı, Burdur İli Kalkınma Düzeyi Araştırması ve 5.si Burdur'un Folklorik Eğlence Kültürü kitaplarını yayımladıklarını ve önümüzdeki aylarda basılacak 'Burdur'un Sanayi, Üretim ve Yatırım Rehberi'ni hazırlamakta olduklarını da belirtti.

BASKI KALİTESİ
Oda'nın bundan sonra baskı kalitesini de öne alacaklarını vurgulayan Keyik, basın açıklamasını
şöyle sürdürdü: "Araştırma, analiz, bilgi, haber, tanıtım vb. içerikte, dizgi, grafik ve mizanpajda, büyük emeklerle belli bir seviye geliştiren Burdur Ticaret ve Sanayi Odamız, bundan sonra 'baskı kalitesi'ni artırmayı hedefliyoruz. Şimdiye kadar yayımlarımızın basımında kalite yerine Burdurlu matbaacıları esas aldık. Bu anlamda Burdur milliyetçiliğini de seviyoruz. Ancak, dergi ve kitaplarımızı, ilimizin yanında bütün Türkiye çapında dağıtımını yapmaktayız. Bu nedenle ve gelen tepkileri de değerlendirerek, yayımlarımızı Türkiye'nin her yerinden bize gelen dergi ve kitapların baskı kalitesinde geliştirmeyi düşünüyoruz.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
29.11.2010

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.