Skip to main content

BURMER Başkanı Ali Gür Başarının Zirvesinde bıraktı

BURDUR Mermerciler Madenciler Derneği (BURMER), Cumartesi günü, BUTSO Meclis Salonu'nda, 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Burdurlu mermercilerin Burdur İl Merkezinde bir dernek çatısı altında toparlanmasını, bölge ve ülke çapında tanıtılmasını, sorunların Devlet yetkililerine duyurulmasını sağlayan ve geçen günlerde Ülke çapında büyük bir organizasyonu gerçekleştiren Başkan Ali Gür, başarının zirvesindeyken dernek başkanlığını bıraktı.

Yapılan seçim sonuçlarına göre, Burdur Mermerciler Derneğinin Yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Naci İlci, Nasuh Ekinci, İsmet Bektaş, Sahih Kaya, Hakkı Aslan, Abdurrahman Şener ve Mehmet Alagöz; Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise; Ethem Babacan, Kazım Çelik ve Mustafa Taylan seçildiler.

BURMER'in 2. Olağan Genel Kurulu, bazı Karamanlılı üyelerin teklifi sonucu, 'Dernek merkezinin Karamanlı İlçesi'ne mi gitmesi veya Burdur İl Merkezi'nde mi kalması' tartışmalarıyla geçti. Uzun süren tartışmalar sonucu yapılan oylamada, oy çokluğu ile İl merkezinde kalmasına karar verildi. Yeni seçilecek yönetimin, Bucak İlçemiz mermercileri ile de bir araya gelerek, daha güçlü bir çatı oluşumu çalışmaları için temennilerde bulunuldu. Toplantıda ayrıca; Burdur Merkezde güçlendirilecek Derneğin, büyük bir 'Mermer Şhov Room'una kavuşturulması istendi.

Burdur Beji'nin ülkemiz ve uluslararası tanıtımı, markalaştırma gayretleri ve bunun yanında, Burdurlu Mermercileri bir araya getirip, güç oluşturmayı gerçekleştirmek için yaptığı özverili çalışmaları ile kamuoyunun takdirlerini kazanan, ancak yapılan Genel Kurul'da aday olmayacağını söylerken burukluğu da gözlenen Ali Gür, konuşmasında şunları söyledi:
"Burdur mermerciliğini ve Burdur Beji'ni tanıtmak için, nerede bir toplantı, kongre, fuar varsa dolaştım. Geçen dönem içinde, İzmir İhracatçılar Birliği Yönetimi'nde Denetim Kurulu Üyeliğine seçildim. Birlik Başkanı Aslan Bey'in, geçen günlerde MAKÜ Salonunda gerçekleştirmiş olduğumuz Mermerciler Toplantısı için önemli desteklerini gördüm. Türkiye mermerciliği çevrelerinde büyük ses getiren ve çok sayıda çeşitli çevrelerden tebrik telefonları aldığımız "Burdur'da Mermercilik" toplantısında emeği geçen ve yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bu toplantı, hem derneğimize prestij kazandırmış, hem Burdur Beji'nin ve hem de Burdur'un tanıtımına önemli katkı sağlamıştır. Ben yeniden aday olmayacağım. Yeni arkadaşların önünün açılması düşüncesindeyim. Seçilecek arkadaşların daha başarılı hizmetler vermesini diliyorum" dedi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.