Skip to main content

Burkervan'dan ihracat atağı

2011'in ilk ihracatı Avrupa'ya yapıldı.

Burdur'dan yılın ilk süt soğutma tankı ihracatı yapıldı. 20 bin Euroluk ilk parti ihracatını yaptıklarını belirten Burkervan Soğutma Paslanmaz Makine İmalat Ltd Şti Genel Müdürü Turgay Kendir, "2011 yılının ilk süt soğutma tankı ihracatını yaptıklarını, ürünlerin Fransa Nevers Kenti'ndeki müşteriye ulaştırılmak üzere, Burdur Askeriye Köyü fabrika merkezinden, İstanbul-Fransa güzergahında karayolu ile yola çıkarıyoruz" dedi.

Genel Müdür Turgay Kendir, soğutma sistemleri ve paslanmaz süt soğutma tankları üretimleri ve ihracat hedeflerine ilişkin şu bilgileri verdi:
"Fransa'nın Nevers Kenti'ndeki Nevinox F firmasının 35 bin Euro'luk siparişinden, 20 bin Euro'luk kısmını ilk etap olarak gönderiyoruz. Bu süt soğutma tanklarımız 100 Lt. kapasitelidir. 2-B 2 dediğimiz, iki ve dört sağımdan oluşan bu model kapasitedeki üretimlerimizi dış pazarlar için imal ediyoruz. İhracat ürünlerimiz kara yolu ile müşteriye ulaştırılacaktır. 2011'in bu ilk ihracatımızdan sonra, ikinci etap 15 bin Euro'luk kısmı göndereceğiz. Geçen yıl Avrupa'ya yaptığımız 5 bin Euro'luk ihracatımızı, bu yılın ilk ayında 35 Euro'ya çıkarmakla, büyük bir heyecan ve moral kazandık. Bu moralle, yılsonuna kadar 200 bin Euro'luk ihracat hedefimizin de üzerine çıkacağımıza inanıyorum. Hatta bu rakamı da geçmeyi planlıyoruz. Fransa ve AB ülkeleri dışında, Ortadoğu ve diğer ülkeleri de ihracat alanı olarak değerlendiriyoruz. Tabii ki iç Pazar için de üretimlerimiz devam ediyor. İç pazarda, 100-200 Litrelik tanklar çok istenmediği için, iç piyasaya farklı tanklar üretiyoruz. Halen yaklaşık 30 kişi olan çalışan sayımızı da yıl sonuna kadar ikiye katlamayı düşünüyoruz."

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.