Skip to main content

BurdurTSO ve BurdurTB'den 1000 öğrenciye yardım

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Burdur Ticaret Borsası, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi 1000 öğrenciye giysi yardımı yapıyor.

Burdur TB ve TSO her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi 1000 öğrenciye giysi yardımı yapıyor
Burdur Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitime katkı projesi adı altında öğrencilere giysi yardımında bulunuyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi 1000 öğrenciye giysileri dağıtılıyor.

Hüseyin Özboyacı İlköğretim Okulunda 15 ihtiyaç sahibi öğrenciye eşofman ve spor ayakkabısı yardımı verildi.

Okul Müdürü Hüseyin Giray Ülkü, Okul Aile Birliği ve öğrenciler adına Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti. Okul Müdürü Ülkü, "Ticaret Borsasının ve Sanayi Odasının okullarımıza bakış açısını bildiğimiz için takdirle karşılıyoruz. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Aynı zamanda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına Okul Aile Birliği olarak tüm teşekkür ederiz."dedi.
Bu yardımı her yıl devam ettirmek istediklerini söyleyen TSO Başkanı Yusuf Keyik, "Eğitime katkı adı altında bir proje çalışmamızı yıllardır devam ettiriyoruz. Bu projemizdeki amaç, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bir nebze yardım eli uzatmak. Bu çalışma bizi son derece mutlu ediyor ve onurlandırıyor. Bundan sonraki yıllarda da benzer projelerimiz devam edecek.
Burada 15 öğrenciye eşofman, ayakkabı gibi yardımda bulunuyoruz. Biz her yıl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde ihtiyaç listesi alıyoruz. Bu ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz. Önceki yıl defter, kalem, daha önceki yıl kaban, bot şeklinde yardımda bulunmuştuk. Bu yıl da eşofman ve ayakkabı isteği geldi. O ihtiyaçları karşıladık ve dağıtıldı."dedi.

Projeye katkısı olanlara teşekkür eden Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, "Bu şehrin insanlarının ihtiyaçlarının karşılaması aynı zamanda eğitim ihtiyaçlarının karşılanması son derece mutluluk verici bir olay. İl genelinde 1000 öğrencimize bu yardım ulaşıyor. Burada 15 öğrencimiz var. Güzel bir uygulama. Örnek olması adına buradayız. Normalde bir elin verdiğini diğer elin görmemesi lazım. Ama bu örneklerin de gösterilmesi lazım ki imkanı olup da bu yola başvurmaya niyetlenen kişileri teşvik etsin. Ben bu vesile ile Ticaret Borsamıza ve Ticaret Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum. Diğer kuruluşlarımıza da örnek olmasını temenni ediyorum."dedi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.