Skip to main content

Burdurlu işadamları stres attı

Burdurlu iş adamları, yoğun iş hayatının yorgunluğunu, dört günlük otel programıyla attı. Burdur-Bucak Ticaret Sanayi Odası ve Burdur Ticaret Borsası'nın düzenlediği dinlenme programı, Antalya Otel Royal Holiday Palace'da gerçekleşti.

Her yıl Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)'nın geleneksel hale gelen Burdurlu işadamları dinlenme programına, Burdur ve Bucak'tan 100 aile iş adamı ve çalışanlar katıldı.

Otel programına; Burdur-Bucak Ticaret Sanayi Odası ve Burdur Ticaret Borsası Başkanları, Yusuf Keyik, Baki Varol ve H,Yalçın Meçikoğlu'nun yanı sıra, Oda ve Borsa Meclis Başkanları Feyzi Okatay, Orhan Akay, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. ve Üyeleri İbrahim Solak, Ömer Faruk Gündüzalp, Osman Kısaoğlu, Alaettin Seçilmiş, Şükrü Ürküt, Tahsin Eren, Bucak'tan Memhet Erk ve çok sayıda işadamı aileleriyle birlikte katıldı; katılım 206'ya ulaştı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Oda olarak her yıl sömestr tatilinde geleneksel olarak düzenledikleri, 'Burdurlu işadamlarıyla Otelde bir araya gelerek dinlenme ve sohbet' programına ilişkin değerlendirme yaparak, "Burdurlu işadamları, bir yandan yoğun çalışma temposuyla geçen 2011 yılının yorgunluğunu atarken, diğer yandan Burdur'un ve işadamlarının 2012 hedefleri üzerinde görüş alışverişinde bulundu" dedi. Keyik, Otel programının faydalı geçtiğini belirtti.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
30.01.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.