Skip to main content

Burdur Ziraat Odası Başkanlığı'na Ziyaret

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Burdur Ziraat Odası Başkanlığı'na 5 Şubat 2011 tarihinde yeni seçilen Kemal Kubilay'ı, Meclis Başkanı Feyzi Oktay'la birlikte ziyaret eden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik; "Hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Başkan Keyik, ziyarette yaptığı konuşmasında; "Burdur Ziraat Odası Başkanlığınız hayırlı olsun, Allah yolunuzu açık etsin. Seçim yarışı geride kaldı. Bundan sonra, size oy versin, vermesin herkesi kucaklayacağınızdan eminiz. İlimiz tarım ve hayvancılıkla uğraşan bir il. Aynı zamanda Burdur tarım sektöründe birçok sıkıntıları olan bir il. Tabii ki; Burdur tarım sektörünün içinde bulunduğu sıkıntıları giderme konusunda mutlaka düşünceleriniz, planlarınız bulunmaktadır. Bu çalışmalarınızda, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de her zaman yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Allah kolaylık versin, yolunuz açık olsun." dedi.

Keyik ayrıca; yeni seçilenlerin geçmiş yönetimleri yok saymamaları vefalı olunması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Ahde vefa çok önemli. Bir kuruluşun şu an oturan başkanı her şeyi yapmış değildir. Önceden görev yapmış başkan ve yönetimler, iyi niyetle mutlaka az veya çok bir görev yapmıştır; onları daima hayır dua ile anmak durumundayız. Üstelik geçmiş dönemlerde odalarımız bugünkü gibi geniş imkanlara sahip değildi. O zamanın kıt imkanları ve zor şartlarında hizmet vermişlerdir; dolayısıyla onları hayırla anmak, vefa göstermek zorundayız."

Ziyaretlerinden dolayı BUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesine teşekkür eden Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay ise; "Burdur Ziraat Odamızın yeni yönetimi olarak bizler de her zaman sizlerle beraberiz, üzerimize düşen görevlerde daima yanınızda olacağız. Burdur'un kazanması için buna mecburuz ve 24 saat göreve hazırız. Bize oy veren-veremeyen herkese, geçmişten bu güne Odamızda görev yapmış olan yönetim ve personellere tekrar teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki zamanda, geçmişte Burdur ziraatçısına hizmet eden arkadaşlarımızı onurlandırmak istiyoruz" dedi.

Ziyarette; Başkanlar Oktay ve Keyik'in yanı sıra, BUTSO Yönetiminden Alaettin Seçilmiş, Genel Sekreter Sedat Öz de bulundu.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.