Skip to main content

Burdur Valisi Tapsız, "Hastel, Burdur gıda markası"

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, geçtiğimiz gün, Hastel Kadayıf Fabrikası sahibi Feyzi Oktay'ı fabrikasında ziyaret etti.

Hastel ziyaretini, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ile birlikte gerçekleştiren Vali Tapsız, modern ve ileri teknolojik gelişmişlik seviyesinde üretim yapan Hastel'in, "Bölgemizin ve Ülkemizin önde gelen gıda tesislerinden biri olduğunu gördüm" dedi.
Burdur gıda sanayisi adına gurur duyduğunu belirten Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Burdur'un tanınmaya ve markalara ihtiyacı olduğunu vurgulayarak; Hastel'in bu anlamda, gıda sektöründe Burdur'un önemli bir markası olduğunu ifade etti. Vali Tapsız, azimli ve örnek çalışmalarından dolayı, Hastel Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Oktay ile oğullarını tebrik etti.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
30.6.2011

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.