Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş’tan Odamıza Veda Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, veda ziyaretleri kapsamında Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, Meclis Başkanımız Ömer Çeliker ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile vedalaştı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Yusuf Keyik; Burdur'umuzun her alanda gelişimi için; sadece biz idarecilerin değil bu şehirde yaşayan insanların da düşüncelerine önem verdiniz. Ben şahsım olarak İlimiz için koşar adım vermiş olduğunuz bu çabayı çok yakından biliyor ve şahidim. Bu çabanın görev yapacağınız diğer makamlarda da artarak devam edeceğinden en ufak bir şüphem yok. Yaptığınız tüm güzel hizmetler için başta Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak, Kurumum, Üyelerim ve şahsım adına bir kez daha teşekkür ederek yeni görevinizde başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen veda ziyaretinde; Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Yardım, Hasan Ali Daldal Meclis Başkan Yardımcımız Hurşit Çetin ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz İzzet Geçer, Barış Uluhan da hazır bulundu.