Burdur Valisi Özçimen Burdur TSO'na veda etti

Vali Özçimen; Burdur'un iyiliğinden başka bir şey düşünmedik. 11 Mayıs 2010 Kararnamesi ile Bolu Valiliği'ne atanan Burdur Valisi İbrahim Özçimen Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'na veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette, "Görev yaptığım süre içinde sizlerden hep destek gördüm; teşekkür ederim. Benim için hep Burdur önemli oldu. Yaptığımızı, düşündüğümüzü hep Burdur için yaptık. Burdur'un iyiliği için çalıştık" diyen Vali Özçimen, Valilerin valilik sürelerini Hükümet belirlediği için bu konuda yapacak bir şey olmadığını; Burdur'da ortalamanın iki yıl olduğu halde, Muş'ta kendisinin dört yıl görev yapmasına rağmen ortalamanın bir yıl olduğunu belirtti.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur'dan ayrılışından dolayı üzüntü duyduklarını söyleyerek, "Henüz iki yıl olmuştu. Sizlere alışmıştık. Ayrılışınızdan üzüntü duyuyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgilendiniz, davetlerimize icabet ederek bizleri kırmadınız. Çalışmalarımızda yardımcı oldunuz; teşekkür ediyoruz" dedi.