Burdur Valisi Kürklü, BUTSO’ya İade-i Ziyarette Bulundu

Burdur Valiliği görevine 21.05 2014 tarihli valiler kararnamesi ile atanan Hasan Kürklü, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Feyzi Oktay, Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti.

Yapılan iade-i ziyarette, hazır bulunan Oda Yönetim Kurulu Üyelerini tanıştıran Başkan Yusuf Keyik; Oda, Burdur ekonomisi, 2. OSB’de durum konularında kısa açıklamalarda bulundu. Keyik, kendisine daha kapsamlı bir brifing vermek üzere, bir gün sonra yapılacak BUTSO Meclis toplantısına da davet etti.

Daha önce, 2002-2003 Yılları arasında, vali yardımcısı olarak görev yaptığı Burdur’a ve sorunlarına yabancı olmayan Burdur Valisi Hasan Kürklü, Oda Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet etti.

İlgili Fotoğraflar