Skip to main content

Burdur Valimiz Sayın Ali Arslantaş onuruna veda programı düzenlendi.

0 Ağustos 2023 tarihli yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Vali / Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Burdur Valimiz Sayın Ali Arslantaş onuruna veda programı düzenlendi. Sayın Valimiz Arslantaş'a Burdur Belediye Meclisi tarafından verilen Fahri Hemşehrilik beratının takdim edildiği veda programına; Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, Meclis Başkanımız Ömer Çeliker, Yönetim ve Meclis Kurulu Üyelerimiz de katıldı.
 
Başkanımız Yusuf Keyik yaptığı konuşmada; "Bugün burada az önce Vali Yardımcımız veda yemeğinde toplandık diye söyledi ama ben bunu kabul etmiyorum. Bana göre Sayın Valim bir görev değişikliği yaptı, bugün onu uğurlamak için burada toplandık. İnşallah biz sayın valimizi hiç unutmayacağız, sanki ilimizde görev yapıyormuş gibi dostluğumuz arkadaşlığımız devam edecek. Dün Sayın Burdur Belediye Başkanımızın Sayın Valimize Fahri Hemşehrilik beratı vermesi de bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ben bu vesileyle Sayın Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben de beni destekleyen üyelerimin destek ve katkılarıyla 18 yıldır Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyorum. Tabi bu dönemde birçok Valimizle çalışma fırsatı bulduk. Ama üç yıldır Değerli Valimle birlikte çalışıyoruz, inanın ben bu üç yılda kendilerinden çok şey öğrendim. Hayatıma çok ciddi katkılar sağlayan bir insan. Ben bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Valim, samimi bir devlet adamı, samimi bir dost, istişareye önem veren, birçok görevde birlikte görev aldık. Sayın Valimin başkanlığında yönetim kurulu üyeliği görevlerim var. İnanın Sayın Valim başkanlığında toplantı yapmaya doyum olmaz. Bizler birçok toplantıya katılıyoruz, Sayın Valim gündem maddelerini gözden geçirdiği zaman anında kararını vermiştir ve en kısa sürede olumlu neticelerle toplantıyı bitirir. Ben Sayın Valimden ciddi anlamda faydalandığımı tekrar ifade ediyorum. Biz Sayın Valimden razıyız, Allah’ım da ondan razı olsun. Bundan sonraki görevinde başarılar dilerken; Saygıdeğer Hanımefendi, Çocukları ve Zatıali bir ömür boyu sağlıklı ve mutluluk dolu bir hayat geçirsinler inşallah. Saygılarımla Sayın Valim." ifadelerini kullandı.
 
Yaptığı konuşmada Burdur'a geldiği ilk andan itibaren yaşadığı anılarını paylaşan Sayın Burdur Valimiz Arslantaş, kadirşinas, gönlü geniş Burdurlulara hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirterek, takdim edilen Fahri Hemşehrilik dolayısıyla Belediye Başkanının şahsında Burdur Belediye Meclisine teşekkür etti.
 
 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.