Skip to main content

Burdur TSO, Verimlilik Artırma Semineri Düzenledi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, düzenlemekte olduğu seminerlerden sonuncusunu "Verimlilik Artırma" konusunda düzenledi. MPM Uzmanı Murat Açık tarafından verilen seminere 54 iş adamımız katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Burdur TSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, son günlerde Odamızın ve OSB'nin düzenlemekte olduğu seminerlere gösterilen ilginin az da olsa artmakta oluşunu görmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Burdurlu işadamlarımızın bu tür toplantılara ihtiyacı olduğunu, dolayısıyla daha yüksek katılım beklediklerini" ifade etti.

Toplantıya; İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, SGK Müdürü Selim Yurtseven, BUTİAD Başkanı Nuri Aktan katıldılar.

Verimlilik kavramlarının her bir bölümünün ayrı bir seminer konusu olduğunu, ancak genel bir bilgi vereceğini belirterek sözlerine başlayan Uzman Murut Açık; "Verimlilik nedir?" sorusuna, katılımcılarla diyalog içinde cevap aradı. "Ortada bir üretim varsa, onu daha verimli kılmak için yapılan etkinliklerin tümü olduğu" şeklinde fikir belirlendi.

Verimliliğin ölçüm ve takibinin de önem taşıdığını belirten Uzman Açık, konu üzerinde bir açılım yaparak; "Verimlilik, doğru ürün ve hizmeti (gereksinim duyulan), doğru biçimde, doğru zamanda, doğru hızda, doğru miktarda, doğru zamanda (müşterinin talep ettiği zamanda), doğru kalitede (Müşterinin talep ettiği kalitede), doğru kaynaklarla, kuruluşa insan kaynaklarına ve ülke ekonomisine yüksek katma değer sağlayarak, çevreye zarar vermeden yapılan üretimdir" dedi. Katılımcılar tarafından, seminerin yer, yer işadamlarının fikri katılımlarıyla gelişerek verimli bir çalışma olduğu ifade edildi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.