Skip to main content

Burdur Terörü Lanetledi

Son Günlerde Artan Terör Olaylarını Protesto Etmek Amacıyla Burdur'daki Birçok Sivil Toplum Örgütü Bir Araya Gelerek, 'teröre Lanet Yürüyüşü' Düzenledi. Yürüyüşe Katılımın Az Olması Nedeniyle Yürüyüşe Katılanlar, Katılmayanlara Tepki Gösterdi.

Burdur Ticaret Borsası öncülüğünde bir araya gelen birçok sivil toplum örgütü, artan terör olaylarını protesto etmek amacıyla 'Teröre Lanet Yürüyüşü' düzenlendi. Çatalpınar Kavşağı’nda toplanan yaklaşık 600 kişi ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Polisin yoğun güvenlik önlemi altında yapılan yürüyüşte terör örgütü PKK aleyhinde 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Hepimiz Mehmetçiğiz' ve 'Terör Örgütleri Akıttıkları Kanda Boğulacak' şeklinde sloganlar atıldı. Yürüyüşe bazı vatandaşlar da ev ve işyerlerinden destek verdi.

 

Yürüyüşü organize eden komite adına Cumhuriyet Meydanı'nda bir konuşma yapan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yusuf Keyik, son günlerde ülkemizde art arda yaşanan terör olaylarına karşı sessiz ve tepkisiz kalınmaması gerektiğini belirt. Ancak bunu yaparken en başta olayları doğru okumak zorunda olmak gerektiğinin altını çizen Keyik, "Millet adına sivil toplum teşkilatlarına düşen görevi en doğru şekilde yerine getirmek zorundayız. Biz iç içe, yan yana en az bin yıldır birlikte yaşadığımız farklı kökenli vatandaşlarımızla büyük Türk Milleti asliyeti, şefkat ve emniyeti içerisinde bundan sonra da birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. PKK ve Hizbullah gibi örgütleri ve benzerlerini kuran, kurdurtan ve koruyan yurt dışı ve yurt içi karanlık merkezler bir bir ortaya çıkmakta artık milletimiz tarafından bilinmektedir. Bizi birbirimize kinleştirmekten başka işe yaramayan, ölçüsüz her tepki, söz ve hareket genel istikrarı zedeleyecek, çatışmalara ve kaosa sürükletecektir." diye konuştu.

Türkiye'nin artık daha çok birbirine kenetlenmesi gerektiğine değinen Keyik, sözlerine şöyle devam etti: "Artık Oyunlara gelmeyen bizleri figüran olarak kullanmalarına engelleyen, bilinçlenmeyi arttıran, ferasetimizi geliştiren davranışlarda bulunmalıyız. Söz ve tavırlarımız, mutlaka ama mutlaka dosta güven ve düşmana korku vermelidir. Bu şerefsiz, haysiyetsiz çocuk katilleri vatanına vatan bayrağına bayrak demeyen Türkiye Cumhuriyeti'nin askerine polisine kurşun sıkan insancıl duygulardan uzaklaşıp, ne yaptığını farkında olmayanlara gereken ders verilecektir."

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.