Skip to main content

Burdur Teke Yöresi Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri Fuarı Ziyaretçilere Kapılarını Açtı

25- 28 Nisan 2019 tarihleri arasında Uzay Çatı altında düzenlenen Burdur Teke Yöresi Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri Fuarı'nın paydaşlarından olan BUTSO, bölgemizin ve ülkemizin ekonomik bir ivme kazanmasındaki misyonunu yerine getirmeye devam ediyor.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, Meclis Başkanımız Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İbrahim Solak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hasan Ali Daldal, Hakan Yoran ve Ozan Kısaoğlu fuarın iştirakçileri olarak da açılış günündeki yerini aldı.

FUARDAN NOTLAR
- Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, fuarcılığın tarım, hayvancılık, sanayi ve ticaret sektörlerine kattığı ivmenin önemine değinen konuşma yaptı.
- Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik’e, anmalık hediye edildi.
- Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, Meclis Başkanımız Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İbrahim Solak ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Ali Daldal fuarda stant açan firmaları sırasıyla ziyaret ederek bol kazançlar temennisinde bulundu.
- BUTSO standına Burdur’dan ve il dışından ziyaretçi akını oldu.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.