Burdur Şeker Fabrikası Müdürü Örgül’den BUTSO Ziyareti

Burdur Şeker Fabrikası Müdürü Nureddin Örgül, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Şeker Fabrikası Muhasebe Müdürü Hasan Ali Yıldırım da bulundu.
Ziyarette; Burdur Şeker Fabrikasının tamamlanan şeker sezonu, Burdur’a sağladığı istihdam ve Burdur ekonomisi açısından önemi üzerinde genel değerlendirme yapıldı. Görüşmede, 2016 ekim sezonu ve alanları konuları da ele alındı.