Burdur Merkez TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bitirilme aşamasında

BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Burdur Merkez TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan "81 İle 81 Okul Projesi" kapsamında, ilimize yapılan 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaat yapım çalışmalarını yerinde incelediler.

Yapılan inceleme gezisinde BUTSO Yönetim Kurulu Üyelerine TOBB denetçisi Hasan Tok ve Kintaş inşaat müteahhitti Vedat Baş eşlik ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Burdur Valiliği arasında imzalanan protokole göre inşaatına başlanan 16 derslikli 'TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasının yüzde 90’lık kısmının bittiğini ve genel anlamda sadece çevre düzenlemesi ile iç donanımının kaldığını ifade ettiler.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik yaptığı açıklamada ise; Çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek “inşallah bu güzel okulumuzu yeni eğitim-öğretim döneminde faaliyete geçirerek, eğitim kenti Burdur’umuza kazandırmanın haklı mutluluğunu yaşayacağız. Başta TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, ara eleman ihtiyacını karşılayacak olan bu okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim” Dedi.