Burdur Kitap Kulübü'ün ilk toplantısı BUTSO'da yapıldı.

Mahir Tahir Öztürk’ün önderlik ettiği ve Burdur’un 53 kitle örgütü ve sendika temsilcileriyle önemli şahsiyetlerinin davet edildiği Burdur Kitap Kulübü’nün ilk toplantısı Burdur Ticaret v e Sanayi Odası (BUTSO’nun) evsahipliğinde yapıldı.

Az sayıda kişinin katıldığı Burdur Kitap Kulübü’nün ilk toplantısını Burdur Ticaret v e Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik bir konuşmayla başlattı.

Başkan Keyik, katılımın az olmasının moralleri bozmaması gerektiğini, binlerce üyesi bulunan kendilerinin bile çok az sayıda kişiyle toplantılar yaptıklarını vurgulayarak, ilerideki toplantıların daha kalabalık olacağına emin olduğunu, önemli olanın şimdilik çalışmanın şekillendirilmesinin gerçekleştirilmesi olduğunun altını çizdi.

Mahir Öztürk ise yaptığı konuşmada, henüz örgütsel şekillendirmenin yapılmadığını, dernek mi, bir WhatsApp Grubu mu yoksa başka bir şekil mi olacağına beraberce karar vermek gerektiğini düşündüklerini ifade ederek bunu bir daha ki toplantıda belirleyeceklerini belirtti.

Bir sonraki toplantının gene aynı yerde 3 Kasım Cumartesi günü saat 14,00’de yapılması kararlaştırılarak toplantıya son verildi.