Skip to main content

Burdur Gazeteciler Cemiyeti'nden Ziyaret

Burdur Gazeteciler Cemiyeti'nin Ercan Taraşlı başkanlığındaki yeni yönetimi, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Oda'nın çalışmaları ve Burdur'un genel sorunlarına ilişkin görüş alış-verişinde bulunuldu. Yeni seçilen Yönetim Kurulu üyeleriyle nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Taraşlı, şunları söyledi:

"Burdur'un en büyük sivil toplum örgütü olan Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilimizin gelişmesinde çok önemli bir yeri vardır. Özellikle son zamanlarda yapmakta olduğunuz toplantı, seminer, konferans, fuarlara katılım gibi programlarınızı takip ediyoruz. Bu tür çalışmaların, Burdurlu esnaf ve iş adamlarımız adına ufuk açıcı, çok faydalı gayretler olduğunu düşünüyor, taktir ediyoruz. Bu arada yeni göreve başlayan Oda Genel Sekreteri Sedat Öz Bey'e de göreve gelişi ve kısa sürede yaptığı faydalı çalışmalar için tebrik ediyor, başarılar diliyorum."

Bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Oda Başkanı Yusuf Keyik ise; "Ziyaretin önemini bilmekle beraber, işlerimizin yoğunluğu nedeniyle çok arzu ettiğimiz üye ziyaretlerini gerçekleştiremedik. Bundan sonra bu eksikliğimizi gidereceğimize eminim" dedi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.