Skip to main content

Burdur EMİTT 2013 Turizm Fuarı'na Hazırlanıyor

Burdur EMİTT 2013 Uluslar arası Turizm Fuarı hazırlık toplantısı, Vali Yrd. Bahir Altunkaya Başkanlığında Grant Özeren'de yapıldı.

24-27 Ocak 2013 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 17.si düzenlenecek EMİTT Turizm Fuarı toplantısına, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik ve ilgili 18 kuruluş temsilcisi katıldı. Yapılan toplantıda, İl Kültür Ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, EMİTT Fuarı hazırlık çalışmaları ve "1. Türkiye Turizm Stratejisi 2023 Eylem Planı 2007-2013"e ilişkin ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.

Burdur'un sahip olduğu değerlerin aslında küçümsenmeyecek kadar fazla olduğunu, bu değerlerin en iyi şekilde tanıtılması gerektiğini belirten Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya yaptığı açış konuşmasında; "17.si düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı konusunda neler yapabiliriz'i konuşmak, tartışmak üzere bir araya gelindiğini" belirtti.

Toplantıda bir konuşma yapan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, "Sık, sık katıldığım fuarlarda neler görmek istediğimi, düşünmüşümdür. Fuarlarda, çok çeşitli ve karmaşık konuları bir arada bulundurarak sergilemenin, fuarı gezenlerin ilgisini çekmediğini düşünüyorum. Biz bu Turizm Fuarında şunu yapmalıyız: Sagalassos, Kibyra, İnsuyu gibi öne çıkan değerlerimiz üzerinde durmalıyız. Yani iki, üç unsuru ele alarak, ciddi bir tanıtım yapmalıyız. İl ve İlçelerimizle tüm varlık ve kültürel değerlerimizle çok karmaşık bir fuar sunumunun amacımıza yeterince ulaştırmayacağı kanaatindeyim. Ne yapacağımızı ve neyi hedeflediğimizi bilerek katılmalıyız. Davul, zurna sesiyle kafaları şişirmemeliyiz" dedi.

EMİTT Fuarı için özel stant projesi hazırladıklarını belirten BAKA Temsilcisi Mehmet Candan, projenin ayrıntılarını gösterip, katılımcıların görüşlerini aldı. Hazırlık çalışmasında yer alan diğer konuşmacılar da kendi kurumlarının görüşlerini ve katkılarını açıkladılar.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
18.12.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.