Skip to main content

Burdur, Burdurluluk ve Tanıtım Ruhuyla Coştu.

BUTSO Başkanı Keyik: “Çanakkale ruhunun ayağa kalktığı şu günlerde, Burdurluluk ruhunun da coştuğunu görmek, Burdur’un geleceğinden ümitvar olma ateşimizi de harlatmaktadır. Bu coşku burada kalmamalı.”
İstanbul-Feshane Burdur Tanıtım Günleri programına katılan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, ilk izlenim olarak yaptığı değerlendirmede: “Milli Ruh kaynaklarımızdan birisi olan Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma iklimindeyiz. Dolayısıyla, bir yandan Çanakkale ruhunun ayağa kalktığı şu günlerde, Burdurluluk ruhunun da coştuğunu görmek, Burdur’un geleceğinden ümitvar olma ateşimizi de harlatmaktadır” dedi.

Başkan Keyik şunları söyledi: “İlimizin resmi-sivil kurum ve kuruluşları gibi, BUTSO Yönetim ve üyelerimiz olarak, geniş bir katılım sağladık. Burdur’un geniş kesimlere tanıtımı yanında, belki bundan da önemlisi; Burdurluda Burdur’u büyütme ve bunun için birlik olma fikri ve heyecanı sağladığı için, yararlı olduğunu düşünüyorum.”

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik değerlendirmesini, İstanbul’da kazanılan heyecan ve Burdurluluk fikrinin, burada kalmaması gerektiğinin altını çizerek şöyle sürdürdü: “Burdur Valimizin de özel gayretlerle oluşturduğu bu hareket burada kalmamalıdır. Eminim valimiz ve Vekillerimiz de destekleyecektir ki; Feshane dönüşünde, sen-ben demeden ve sıcağı sıcağına bu hareketin meyvelerini derme anlamında bir toplantı yaparak, Burdur için stratejik plan ve programlar hazırlama sürecini işletmeliyiz. Ve belki hepsinden önemlisi, seçim atmosferine de girdiğimiz bu günlerde, “Birlik ruhumuzu” sarsacak hafifliklere asla müsaade etmemeliyiz.”

Keyik Şöyle devam etti: “Biz bu anlamda, geçtiğimiz aylarda, İzmir Burdurlular Derneği ile gerçekleştirdiğimiz “Burdurlulukta Birlik” toplantılarımızın ikincisini de İstanbul Burdurlular Derneği ile yapmaktayız. İstanbul’daki çok değerli Burdurluların da büyük bir heyecanla katkı verdikleri hareketimiz, bundan sonra da artan bir heyecan ve verimlilikte devam edecektir. Şunu da özellikle belirtmeliyim ki; bu hareketimiz. Tüm Burdur’un hareketi ve sağlanacak başarılar da tüm Burdurlunundur.”

BURDUR BULUŞMASI
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve İstanbul Burdurlular Derneğinin birlikte organize ettiği yemekte Burdur Protokolü, Burdurlu İşadamları ve davetliler bir araya geldi. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik sunum eşliğinde yaptığı konuşmasında, Burdur’un ekonomik yapısı ve yatırım bekleyen alanları hakkında İstanbul’da yaşayan Burdurlu İş Adamlarımıza bilgiler verdi.

Başkan Keyik şunları söyledi: “Başta Sayın Valimiz olmak üzere, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; bu güne kadar ilimizde yatırım yapmak isteyen tüm firmaların yanında olduk. Bundan sonra da ilimizde yatırım yapacak olan tüm firmalara katkımız ve desteğimiz devam edecektir. Aynı şekilde İlçe Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımız da yatırımcılarımıza gereken ilgi ve desteği göstereceklerdir.
Çok değerli hemşehrilerimiz, buraya kadar Burdur’u ve yatırım alanlarını tanıttık. Bütün bunları sizlerin ve çevrelerinizin değerlendirmelerine arz ediyoruz.”

Konuşmaların ardından; Burdur Valisi Hasan Kürklü, BUTSO Başkanı Yusuf Keyik ve Burdur OSB Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Oktay, hayırsever iş adamları Cevat Sayılı, Hami Uzal (vekaleten Mustafa Tanyeli), Necati Can (vekaleten Suat Can) ve İstanbul Burdurlular Derneği Başkanı Ahmet Erçil’e plaket verdi. Burdur için müstesna nitelikte gerçekleşen gecede plaket töreninin ardından Burdurlu Sanatçı Uğur Önür, cura ve kabak kemane ile mini bir konser verdi.

İlgili Fotoğraflar:




Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.