Skip to main content

Burdur 2.OSB Müteşebbis Heyeti, 2015 Faaliyet Raporunu Ele Aldı.

Burdur Valisi Hasan Kürklü Başkanlığındaki Burdur İkinci Organize Sanayi Bölgesi (2.OSB) Müteşebbis Heyeti, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis Salonu’nda toplandı. Geçtiğimiz gün Yapılan toplantıda, Heyet Üyeleri değişiklikleri ile 2015 Faaliyet Raporu ele alındı. Burhan Cahit Karakurt’un okuduğu 2015 yılı bilançosu oybirliği ile ibra edildi.


YENİ YÖNETİM VE KURUL ÜYELERİ

Yeni ilave ile belirlenen Burdur 2.OSB Yönetim Kurulu şöyle:
Burdur Valisi Hasan Kürklü, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, İl Genel Sekreteri Servet Olpak ve Sanayici Ali Gür.
2.OSB Müteşebbis Kurul Üyeleri ise şu isimlerden oluştu:
İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Yardım, Aykut Acun Belediye Bşk. Yrd. Ali Say, Belediye Meclis Üyeleri Burhan Karakurt, Binnur Çığrı ve Yavuz Mehmet Kaya.

FİRMALARA DAVET
Toplantıda açıklamalarda bulunan Burdur Valisi Hasan Kürklü ve BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; “Ülker için ayrılan büyük parselin halen bekletildiğini ve %60’ı tahsis edilen parsellerin halen 11 adedi için yatırımcı beklenmektedir. Özellikle büyük firmalar için davetler yapılmaktadır” dediler.
1996 yılında kuruluş çalışmaları başlanan ve 96 Hektar alana sahip 2.OSB Bölge Müdürü Bülent O. Aslanboğa’nın okuduğu 2015 Faaliyet Raporunda şu bilgiler yer aldı: “Tamamlanmış olan kamulaştırmaya bugüne kadar 5 Milyon 200 bin lira harcanmıştır. Her biri 8 bin ile 75 bin m2 arası ve 24 adet olan toplam sanayi parsel alanı; 612 bin m2’dir. Parsellerin %60’olan 13 adedinin ön tahsisi gerçekleşmiş ve 6 milyon 300 bin Tl tahsis bedeli tahsil edilmiştir. Mesleki okul yeri de ayrılmış olan 2.OSB’nin yol, dere ıslahı, su, kanalizasyon, arıtma, elektrik, vb. gibi tüm alt yapı çalışmaları büyük oranda tamamlanmıştır. TR61’de yer alan 3 Bölge Burdur Teşvik sistemindeki 2.OSB yatırımları 4. Bölge Teşviklerinden yararlanacaktır. Ulusal adres veri tabanı (UAVT) ile Mekansal Adresler Kayıt Sistemi (MAKS)’ne tümüyle entegre olan 2.OSB, inşaat ruhsatı verilebilir hale gelmiştir.”

İlgili Fotoğraflar:

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.