Skip to main content

Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı BUTSO'da yapıldı.

Burdur 2. OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Burdur Valisi Şerif Yılmaz Başkanlığında BUTSO’da toplandı.

Toplantıda Vali Yılmaz'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Kurulu Üyesi Ali Gür yer aldı.

2. OSB Müdürü Bülent Aslanboğa bölgede devam eden çalışmalarla ilgili Yönetim Kurulunu bilgilendirdi. Toplantı gündeminde yer alan maddelerin görüşülmesi sonrası Müteşebbis Heyeti toplantısına geçildi.

Yönetim Kurulu toplantısı sonrası İl Özel İdare, Burdur Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odalarını temsilen müteşebbis heyetinde yer alan diğer üyelerin katılımıyla, Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında 2. OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı.

Meclis Salonunda yapılan toplantıda, 2. OSB Müdürü Aslanboğa tarafından müteşebbis heyeti üyelerine ayrıntılı olarak 2. OSB Faaliyet Raporuyla ilgili sunum yapıldı. Faaliyet Raporunun ibrasının ardından gündemde yer alan diğer maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Toplantının devamında Denetim Kurulu 2017 yılı 2. dönem raporu, Yeminli Mali Müşavir raporu ve gelir gider tablosu okunarak ibraları yapıldı. Burdur OSB, Isparta Süleyman Demirel OSB ve Burdur 2. OSB tarafından ortak yapılması düşünülen Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili karar toplantıda görüşülerek Müteşebbis Heyeti Üyeleri tarafından yapılması yönünde onay verildi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.