Skip to main content

Burdur 1. OSB Yönetimi, işadamları ve protokole iftar verdi

Burdur 1. Organize Sanayi Bölgesi (1.BOSB) Yönetimi, Burdurlu işadamları, OSB çalışanları ve protokole, geçen akşam Serenler Otel'de iftar yemeği verdi.

Burdur 1. Organize Sanayi Bölgesi (1.BOSB)Yönetimi, Burdurlu işadamları, OSB çalışanları ve protokole, geçen akşam Serenler Otel'de iftar yemeği verdi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Oktay ve üyelerin misafirleri kapıda karşılayıp tek, tek hoş geldin diyerek buyur etmesi ile başlayan iftar programı, ezana kadar sufi müzik ve ilahilerle devam etti.

Serenler Otel'in bahçesinde, günbatımı vaktinin Burdur Gölü üzerine düşen altın huzmeleriyle oluşan manzarası karşısında, insana hafiflik veren serin meltem esintileri içinde ve enstrümantal müzik eşliğinde oluşan bir mistik havada iftar vakti beklenirken, belki zaman ötesi bir süre, hoş ve huşu içinde geçti.

Akşam ezanı ile birlikte başlayan iftar, Allahın bunca nimetleri karşısında bir yandan şükür duygularını uyandırırken, diğer yandan gündemdeki Afrika açlık felaketini hatırlamayı tetikledi. 1. OSB'nin verdiği iftar yemeği, bu hoş duygular içerisinde ve sufi müzik eşliğinde tamamlandı.

Çaylar da içildikten sonra, kalkmaya başlayan misafirlerini kapıda uğurlayan Başkan Feyzi Oktay, herkese teşekkür ederek, katılımdan memnun olduğunu belirtti.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
9.8.2011

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.