Skip to main content

BELEDİYE VE ODAMIZDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

Burdur Belediyesi ile Odamız düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.
 
BİMTAŞ Göl Tesisindeki toplantıda Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediyenin 2021 yılı faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Ev sahipliği için teşekkürlerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik de kurumlar arası koordinasyonlu çalışmanın önemine dikkat çekti. Başkanımız Yusuf Keyik: “Kurumlar arası koordinasyonlu çalışmalarımız devam ediyor. Tabi zaman zaman üyelerimizin kendi sektörlerinde belediyemizle alakalı karşılaştığı sorunlarda belediyenin ilgili müdürlükleriyle birebir konuşarak çözümlemeye çalışıyoruz. Bazen de çözemediğimiz durumlarda Sayın Başkana sorunlarımızı aktarıyoruz. Kendisi de sorunların çözümü için elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. İnşallah bundan sonra da görev süremiz doluncaya kadar bu çalışma sistemimizi sürdüreceğiz. Bugün bizleri tekrar bir araya getirdiği için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in davetine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Hüseyin Yardım ve Meclis Başkanımız Ömer Çeliker’in yanı sıra Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Toplantının devamında Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik karşılıklı istişarelerde bulundu.
 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.