Skip to main content

Başkanlar Keyik ve Varol; Burdur Fuarcılığı Tamam

BUTSO ve BTB Başkanları Keyik ve Varol: "Burdur, fuarcılığı başardı; hedeflerin önü açık. Süt içmede Türkiye rekoru kırdık; dünya rekoru, gelecek bahara."

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) ve Burdur Ticaret Borsası (BTB) Başkanları Yusuf Keyik ve Baki Varol, Burdur Hayvancılık ve Süt Fuarı ile ikinci rekor denemesini değerlendirerek, "Burdur, fuarcılığı başardı. Burdur'un hayvancılık ve süt sanayisi hedeflerinin önü açık. Rekorda ise; ikinci defa deneyip, Türkiye Süt içme rekorunu kırdık ve Dünya rekoru da mutlaka kırılacak" dediler.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) ve Burdur Ticaret Borsası (BTB) Başkanları Yusuf Keyik ve Baki Varol ile BUTSO Yönetimi, Burdur "1. Ulusal Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı"nı gezerek, Burdurlu ve Burdur dışından gelen katılımcıları, stantlarında ziyaret etti.

Fuarla, Burdurluların moral bulduğunu vurgulayan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, "Burdur, Hayvancılık ve Süt Fuarını başardı. Fuarı gezerek ilgisini gösteren sektörde çalışan halkın sevinci açık olarak görüldü. Burdur'un yüzde 60'ından fazlasını teşkil eden tarım ve hayvancılık sektörü sahipleri, bu fuarla büyük moral buldu. Dolayısıyla, Burdur'un hayvancılıkta yükselen, örnek ve marka il oluşunun da tescil olduğu fuarla, eğitim şampiyonluğunda olduğu gibi, hayvancılık ve süt sanayisinde de önünün açık olduğu ortaya çıktı." dedi.

Burdur "1. Ulusal Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı", Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla, Burdur Salı Pazarı yeri-Uzay Çatı altında, geçtiğimiz Cuma günü açıldı. Burdurlu ve 50 ilden 125 firmanın katıldığı fuara, Türkiye hayvancılık ve tarım sektörü ile sektörde çalışan halkın ilgisi büyük oldu. Aynı gün, Gazi Atatürk Stadyumu'nda aynı anda 15 bin kişi süt içerek, Türkiye rekoru kırıldı. Hava muhalefeti nedeniyle, rekorun sınırlı kaldığını belirten BTB Başkanı Varol, "Rekoru ikinci defa deneyen Burdur, Türkiye Süt içme rekorunu kırdı. Önümüzdeki yıllarda, Dünya rekoru da mutlaka kırılacak" dedi.

BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay ile Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf keyik, Bşk. Yardımcıları Ali Gür, İbrahim Solak ve Yön. Kur. Üyesi Ömer Faruk Gündüzalp ve BTB Başkanı Baki Varol; fuarı ve stantları gezerek, görüş ve düşünceleri dinlediler. Keyik ve Varol, stant açan sektör sahiplerinin ilgiden ve aldıkları siparişten memnun olduklarını öğrendiklerini açıkladılar.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
21.05.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.