Skip to main content

Başkanımız Yusuf Keyik, BLT TURK Televizyon Kanalında Hasan Güraksu’nun sunduğu “Burdur’da Halkın Sesi” adlı programa konuk oldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, BLTTÜRK Televizyon Kanalında yayınlanan, gazeteci Hasan Güraksu'nun moderatörlüğünü yaptığı "Burdur'da Halkın Sesi" adlı programın konuğu oldu.

Programda:
Covid-19 pandemi sürecinin sanayicileri ve iş dünyasını nasıl etkilediği, Burdur 2. OSB hakkında güncellemeler, Isparta kent merkezinin ve Isparta OSB'den Burdur gölüne atık su bırakılıp bırakılmadığı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Odamızın ortaklaşa gerçekleştirdiği Göller Bölgesi Kalkınma İdaresi'nin kurulması ve bu idarenin fonksiyonları, MAKÜ'nün kontrollü olarak yüz yüze eğitim- öğretime açılması, Burdur gündemindeki konular, Yeni hastane hakkındaki değerlendirmeler, Fabrikaların ve OSB'lerin arıtma tesisleri hakkındaki mevcut hassasiyetleri, Burdur gölünde suyun çekildiği sahalara ağaçlandırma veya o coğrafyaya uygun bitkilendirme yapılması, Mermer sektöründeki güncel konular, Vatandaşlara sağlık hizmetlerinde kalite, BUTSO'nun çalışmaları, misyon- vizyonu ve Burdur ve bölge ekonomisini ilgilendiren konu başlıkları konuşuldu.  Programda izleyicilerden gelen soruların cevapları da verildi.

Program Video Linkleri:

Programın Birinci Bölümü:

Programın İkinci Bölümü:

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.