Skip to main content

Başkanımız Yusuf KEYİK, "AK Parti Türkiye Buluşmaları" programına katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK, "AK Parti Türkiye Buluşmaları" programı kapsamında İstasyon Caddesi Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlenen ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Vedat DEMİRÖZ'ün katılımıyla gerçekleştirilen programa katılım sağladı.
Başkanımız Yisuf KEYİK, programda yaptığı konuşmada değerlendirme ve taleplerini "Pandemi, Hatay depremi ve savaşlar ekonomik anlamda hepimizi ciddi şekilde yaraladı. İlimizdeki sektörlerden son 6 ayda en sıkıntılı olan sektör mermer sektörü. İhracat rakamlarımız geçen senenin aynı dönemine göre %20- 30 geriledi. Bunda İsrail pazarının da etkisi var... İlimizde özel sektör güçlü, satacakları malları var fakat pazar yok, nakde çevirme imkanı yok.
 
OVP iyi bir program, sürdürülmesi gerekir. Krediye ve finansmana erişebilmek için baskıyı biraz kaldırmak, ihracatçımızı biraz memnun etmek gerekir.Enflasyonla birlikte bunu dengelemeliyiz. Döviz baskısını dengelemeliyiz. Yeni destekleneler yeni yatırımcılar için var ama mevcutlar için yok. Ben 20 yıllık sanayiciyim bana destek yok. Ben de aynı kazanın içinde kaynıyorum.
 
Tabi bizler taleplerimizi TOBB aracılığıyla ilgili Bakanlıklarımıza da iletiyor, takibini yapıyoruz fakat bugün bu vesile ile burada size de taleplerimizi aktarmış olalım" şeklinde özetledi.
 
 
 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.