Skip to main content

Başkanımız Burdur Sosyal ve Kültürel Bütünleşme Projesi Toplantısına Katıldı

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik Burdur Valiliği'nin düzenlediği "Burdur Sosyal ve Kültürel Bütünleşme Projesi" toplantısına katılarak BUTSO'nun sosyal duyarlılığını bir kez daha hayata geçirdi.

Bakanlığın dezavantajlı grupların 'Koruyucu Aile' kapsamında geleceğinin yönlendirilmesi amacıyla gerçekleştirdiği projelerden biri olan ve KALBEN Derneği'nin yer aldığı toplantıya katılan Başkanımız Yusuf Keyik, BUTSO'nun tüm kesimlere yönelik farkındalık geliştirmesini, gönüllü çalışmaların ve sosyal sorumlulukların yerine getirilmesi misyonunu göstermiş oldu. Necip Fazıl Kısakürek Toplantı Salonu'nda daha çok kitlelere duyurulan proje için koruyucu aile misyonunu yerine getirenlere teşekkür eden Başkanımız Yusuf Keyik, projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.