Skip to main content

Başkan Yusuf Keyik 'Oda seçimi 4 Mayıs'

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Oda seçiminin 4 Mayıs 2013 tarihinde yapılacağını belirtti.

Keyik, yeniden belirlenen seçim tarihine ilişkin şunları söyledi:
"Önceden Şubat ayında yapılması planlanan Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB)'a bağlı Oda ve Borsa seçimleri, bilindiği gibi Bakanlar Kurulu kararıyla Mayıs-Haziran 2013 aylarına ertelenmişti. Bu nedenle, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak, yeni seçim tarihimizi önümüzdeki 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılması şeklinde belirledik."

Seçime, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 13 grupta kayıtlı toplam 1844 faal üyenin katılacağını belirten Keyik; "Oda'mızın, Oda Meclis ve Yönetiminin, Burdur ve ekonomisi için ve ayrıca etkili bir sivil toplum kuruluşu olması sebebiyle, Burdur'un geleceği için de büyük önem taşıdığı, kamuoyumuzun malumudur. Seçimlerin, seviyeli ve demokratik anlayış içinde geçmesini diliyoruz. Geçen iki dönemde hizmet standardı yükselterek, Akredite haline getirdiğimiz Burdur Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimlerinin, üyelerimize ve Burdur'un geleceği adına hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
17.04.2013

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.