Skip to main content

Başkan Yusuf Keyik: “Kadın Girişimciler İcra Komitesi Hayırlı Olsun”

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, seçimle belirlenen yeni dönem TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi’nin hayırlı olmasını diledi.

BUTSO Meclis Toplantı Salonunda yapılan seçimler sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, ekonomide kadınların önemine dikkat çekti ve yeni dönem icra komitesinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, bir önceki döneme göre daha faal, daha geniş tabanlı ve adından daha fazla söz ettiren bir dönem olmasını temenni etti.

BUTSO’daki seçimler sonrasında 2019 yılı TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi:
Başkan: Sevim ZORLU,
Başkan Yardımcısı: Hatice KEYİK,
Başkan Yardımcısı: Ülker ÇELİKER,
İcra Komitesi Üyeleri: Havva Koca, Hatice Yaman, Sevim Mudul, Gülten Ünal, Figen Tanrıöver, Sultan Daldal Arıkanoğlu, Zuhal Evren, Ayşe Taşlıoğlu, Ayşe Özyurt, Rukiye Erkan, Arzu Zeren, Seher Albeni oldu.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.