Skip to main content

Başkan Keyik'ten Enflasyonla Topyekün Mücadele Programına destek veren iş yerlerine ziyaret

Başkanımız Yusuf Keyik, “Enflasyonla Topyekûn Mücadele” programına destek veren işletme ve firmaları ziyaret ederek işletme sahiplerine teşekkür belgesi takdim etti.

Burdurlu işletme ve firmaların, destek kampanyasına karşı oldukça duyarlı olduklarını söyleyen Başkanımız Yusuf Keyik, "TOBB ve Odalar-Borsalar, her milli konuda olduğu gibi bu konuda da ülke çapında ortak bir dayanışma içindedir. 81 il ve 160 ilçede odalarımız ve borsalarımız enflasyonla mücadeleyi sahiplenmiş ve firmalarımızın en geniş şekilde katılımı için çalışma başlatmıştır. Bu noktada bütün işletmelerimiz, esnaflarımızın küçüğünden büyüğüne kadar her biri kampanyaya verdikleri destekle enflasyonla mücadele için elini taşın altına koyduğunu göstermektedir. Bize göre enflasyonla mücadele aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle mücadele etmek anlamına gelmektedir. Hepimiz tek yürek ve tek ses olursak, enflasyonla mücadelede de netice alacağımıza eminiz. Desteklerinden dolayı tüm işletmelerimize ve firmalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.