Skip to main content

Başkan Keyik Kanal 15 Büyüteç'te 2010'u değerlendirdi

Kanal 15 Büyüteç Programına konuk olan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSU) Başkanı Yusuf Keyik, 2010 yılı faaliyetlerini değerlendirdi. Programda Hasan Türkel'in sorularını cevaplayan Keyik; üyelerine hizmet mantığını vurguladığı konuşmasında, Oda'nın genel faaliyetlerini ve Burdur gündemine ilişkin yaptıkları değerlendirmeleri örnekleriyle açıkladı.

Keyik; programda ağırlıklı olarak, bölgesel gündemde yer alan 'Hızlı tren güzergahı' konusuna ilişkin 'Burdur'un sorumlularını uyanıklık ve birlikte hareket'e çağıran basın açıklaması ve Oda'nın yayın organı Burdur TSO Dergisinde "Kapak konusu" olarak ele aldığı 'Mehmet Akif'le açılan kapı' konularında geniş bilgiler verdi.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; Burdur gündemine taşıdıkları, 'Yakın gelecekte Burdur'un İnsuyu Havzası (Çine Ovası)'nda, yapılanmayı düşünmesi ve planlaması fikri'ni, "Bu bir fikirdir, bir öneridir. Amacımız, konuyu tartışmaya açarak, Burdur kamuoyunun dikkatini çekmekti; bunu yaptık" dedi. Keyik açıklamalarında şunları söyledi:
"Yine Oda'mız, üyelerimizden gelen şikayet ve istekler istikametinde şehrimizin caddeleri, trafiği, kaldırımları gibi konularda da anket çalışmaları ile değerlendirmeler ve ilgililere yardımcı uyarılar yapmıştır. Son olarak Şeker Fabrikası küspe alma sırası konusunda, Dinarlı kamyoncularla Burdurlu kamyoncular arasında çıkan sürtüşmeye yerinde ve zamanında müdahale ederek, belediye şeker fabrikası ve kamyoncular arasındaki iletişimi sağlayarak konu üzerinde uzlaşmayı sağladık."
Bucak'ın sanayideki gelişmesini dikkatle izlediklerini ve Burdur Ticaret Odası ile Bucak Ticaret Odasındaki işbirliğinin artırılması için çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Keyik, ticaret odasının kendi yönetimleri döneminde sosyal alanda önemli çalışmalara imza attığını, düzenli olarak dergi yayınlama çalışmasını yürüttüklerini, dergilerde işlenen konulara kamuoyunun dikkatini çekmeye çalıştıklarını belirterek, bunun yanında şehrimizde araştırmalar yaparak yayına hazır malzemeler oluşturan çalışmalara, yazar ve gazetecilere, bilim adamlarına katkıda bulunmak için hazırladıkları eserlerin Ticaret ve Sanayi Odasınca yayınlanan dergi ve kitaplar hakkında ve kitapların yayına hazırlanması öyküleri konusunda ayrıntılı açıklamalar yaptı. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Keyik, Büyüteç programındaki söyleşide Mehmet Aktif Ersoy Üniversitesi'nin başarılarına da dikkat çekerek, "Üniversiteye katkılarımız Rektör Prof. Gökay Yıldız'la yakın diyalog ve dayanışma içinde sürmektedir. MAKÜ yeni yerleşkesi, gerek bilimsel çalışmalarıyla, gerekse giderek artan öğrenci kapasitesi ile Burdur'un kalkınmasında lokomotif vazifesi görecektir. Burdurlu ticaret erbabı ve sanayiciler, bu konuda üzerine düşeni yapmaya odamızın önderliğinde devam edecektir" dedi.

Kanal15 TV'nin Ticaret Odası'nın çalışmalarını kamuoyuna duyurmasında önemli bir işlev yerine getirdiğine dikkat çeken Burdur TSO Başkanı Keyik, Büyüteç programına kendisini konuk eden Yapımcı ve Sunucu Hasan Türkel'e teşekkür ederek, zamanın kısıtlı olması nedeniyle ileriki günlerde düzenlenecek programlara katılarak, daha ayrıntılı açıklamalar yapılabileceğini ve bu konuda Burdur kamuoyundan telefon aracılığıyla gelecek sorulara da cevap verilebileceğini sözlerine ekleyerek, izleyicilere veda etti.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.