Skip to main content

Başkan Keyik: İçimiz kan ağlıyor, ama beylik sözler çare olmuyor.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Siirt’teki hain saldırıda 8 askerimizin Şehit olması ve bir ateşin de Burdur’a düşmesi nedeniyle yaptığı açıklamada; “İçimiz kan ağlıyor, ama beylik sözler çare olmuyor” dedi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Siirt-Pervari kara yolundaki hain pusu ile biri Burdurlu olan 8 askerimizin şehit olması nedeniyle bir açıklama yaptı. Keyik açıklamasında şunları söyledi:
“PKK’nın mayınlı hain tuzağını patlatılması ile 8 askerimizin Şehit olduğunu ve bir ateşin de Burdur’a düştüğünü öğrendik. Türk Milleti olarak, bu kahreden haberlerle içimiz kan ağlıyor, ama beylik sözler ise; ne yazık ki çare olmuyor!.. Dikkat çeken o ki; 7 Haziran seçimlerinin hemen ardından, ‘Tek hedef, birkaç hafta içinde bir hükümet kurulması’ olması gerekirken, devlet yetkililerinin ve muhalefet kurumlarının birbirleriyle artan ağız dalaşları ve halkın anlamakta zorluk çektiği tutarsızlık ve hedefsizlikler, ne yazık ki kanlı meyvesini vermeye başladı. Olaylar bir yerlerden düğmeye basılarak günde 1-2 Şehitle başlayıp, 8 Şehit’e ulaşmıştır. Ülkemiz bir anda yangın yerine ve kan gölüne döndürülmektedir. Seçimden çıkan partilerin ise; kendi siyasi çıkar kaygılarına dalıp, ipe un sermenin ince sanatlarıyla uğraşmakta ve bir erken seçimin kayda değer bir değişiklik getirmeyeceğini bile bile, ülkeyi kan gölüne sürükleyen politikaları ısrarla sürdürmektedir. Bu durum, bir yandan ekonomiyi felç ederken, diğer yandan Milletimizi çaresizlik duyguları içinde, nereye patlayacağı bilinmeyen sosyal-siyasal belirsizliklere sürüklemektedir. Bu ise; sadece coğrafyamızda yüz yıllık bilenen plan sahiplerinin işine yaramaktadır. Buna bilerek veya bilmeyerek hizmet edenler veya sağlıklı politika üretmeyenler, tarih önünde mesuldür!..

Bizleri derin bir üzüntüye boğan Şehitlerimize ve Burdurlu Şehidimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.”


Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.