Skip to main content

Başkan Keyik Bloomberg Tv Canlı Yayında, Burdur'a Yatırım Sorununu Anlattı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akaya ve Teb Genel Müdür Yrd. Turgut Boz'un katıldığı, Sami Altınkaya'nın moderötürlüğündeki Bloomberg Tv Canlı Yayınında, Burdur'un yatırım sorunlarını anlattı.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz'ın Sagalassos, Burdur turizmi ve Burdur ekonomisine ilişkin, ifade ettiği tanımlama ile başlayan canlı yayın programı, Moderötör Sami Altınkaya'ın yönelttiği sorulara, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik'in verdiği cevaplarla devam etti. Teb Gn.Md.Yrd. Turgut Boz'un, internet rakamlarıyla, Burdurlu işadamlarının Burdur'a yatırım konusundaki ilgisizliğine yönelik ifadesinin çok doğru olmadığını belirten BUTSO Başkanı Keyik, "Burdur'a yatırım" konusunu anlattı. Konuşmasına, Burdur ekonomisinin lokomotif sektörlerini açıklayarak başlayan Yusuf Keyik şunları söyledi: Burdur'un OSB ve yatırım alanları konusundaki sıkıntısının yanında, günümüz yatırımcısının önündeki seçenekleri görerek, bizim de yerel yönetimler olarak, yatırımlar için alt yapı çalışmalarına bakmamız ve yatırımcı için avantaj ve cazibe özellikleri ortaya koymamız gerektiğini ifade etti.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ise; uzun yıllar ihmal edilen ve Burdur Gölü kıyı-kenar çizgisi nedeniyle, yatırım alanı konusunda sıkıntı yaşatılan Burdur'un, yeterince yatırımcı çekemediğini ve son dönemlerde, bu sıkıntıları aştıklarını ve ikinci OSB faaliyetlerinin devam ettiğini, geçmişin ihmallerini süratle gidererek, yatırımcıya cazip alan ve OSB'ler üretmeye çalıştıklarını açıkladı.

BUTSO'nun hazırladığı, Burdur ve ekonomisini tanıtan görüntüler eşliğinde geçen, yaklaşık bir saatlik Bloomberg Tv canlı yayınının, Burdur için önemli kazanımlar sağlayan başarılı bir program olduğu belirtildi.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
21.01.2013

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.