Skip to main content

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Stk’lar ve sanayici iş adamları ile BUTSO’da bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in Burdur’a teşrifleri ve ilimiz iş adamalarının katılımıyla BUTSO Konferans Salonunda “Ekonomi İstişare Toplantısı” yapıldı. Vali Şerif Yılmaz, Burdur Milletvekilleri Sayın Reşat Petek ve Bayram Özçelik’in de katıldığı toplantıda, ilimiz iş adamları sektörel problemlerini Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek’e aktardılar.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen programda, İş Adamları ve STK temsilcilerinin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Başbakan Yardımcısı Şimşek’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. İlimize yapmış olduğu desteklerden dolayı Başbakan Yardımcısı Şimşek’e teşekkür eden Başkan Keyik, “Başbakan Yardımcımızın çok fazla zamanını almak istemiyorum, Maliye Bakanlığı döneminde yapmış olduğu desteklerle 2. OSB’yi % 80’ler durumuna getirdik.

Şuan 4 fabrika 2. OSB içerisinde yükselmeye başladı. Toplam 25 parselden 15’i satıldı. Başbakan Yardımcımız önümüzdeki yıllarda Burdur’a geldiğinde ya da Burdur’dan geçerken 2. OSB’de yeni fabrikaların dumanının tüttüğü günler yakındır” Dedi. Başkan Keyik, destekleri için kendisine tekrardan teşekkür etti.

Başkan Keyik’in konuşmasının ardından, Sanayici İş Adamları ve STK temsilcilerinin talep ve sorularını not alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, kendi görev alanıyla ilgili olanları yanıtlayarak düşüncelerini paylaştı. Diğer Bakanlıklarla ilgili olan talepleri de Bakan arkadaşlarına ileteceğini ifade etti.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.