Skip to main content

Bakan Zeybekçi’den, ‘Burdur Ekonomisi İçin 2023’e Yol Haritası’ Arayışı

BUTSO Başkanı Keyik, MAKÜ’de, yapılan toplantıda, Ekonomi Bakanı Zeybekçi ve teknik ekibine; ‘Burdur Ekonomisinin yapısını, eksiklerini, hedeflerini ve Bakanlıktan isteklerini’ bir sunumla açıkladı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, teknik ekibiyle gelerek, Burdur ekonomisi üzerinde, Burdur kurum-kuruluşları ile birlikte, 2023 Türkiye hedefleri için yol haritası hazırlık çalışması yaptı. Geçtiğimiz Pazar günü, MAKÜ Konferans Salonunda, beş saat süren geniş katılımla yapılan toplantıda; Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, ‘Burdur Ekonomisinin yapısını, eksiklerini, hedeflerini ve Bakanlıktan isteklerini’ anlattı. Ekonomi Bakanlığı Müsteşar ve Daire Müdürleri yapılan konuşmaları dikkatle not aldılar. Başkan Keyik’in, çözüm önerileri ile birlikte, Burdur’un en temel sıkıntılarını ortaya koyduğu sunum şöyle:  Bakan ZEYBEKÇİ'YE -BUTSO Başkanı Yusuf Keyik Sunumu- 23.11.2014

İlgili Fotoğraflar:

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.