Skip to main content

BAKA Yönetimi Ağlasun’da Toplandı

BUTSO BaşkanıYusuf Keyik, 18 Temmuz 2017 tarihinde düzenlenen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantıya BAKA Dönem Başkanı Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci ile BAKA çalışanları hazır bulundu.

Ağlasun Yeşilbaşköy’de gerçekleştirilen BAKA Yönetim Kurulu toplantısında düzenlenen tören ile Antalya Valisi Münir Karaloğlu, bir yıldır yürüttüğü BAKA dönem Başkanlığını, düzenlenen tören ile Burdur Valisi Şerif Yılmaz’a devretti.
Toplantının basına kapalı geçen bölümünde gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci tarafından devam eden çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

Toplantının son bölümünde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Serkan Öktem, Arkeolojik ve Kültürel Mirasların Lazer Teknolojisi ile 3 boyutlu Modellenmesi ve sanal 3D müze oluşturulması proje çalışmaları ile ilgili sunum yaptılar. Bu proje kapsamında yaptıkları örnek çalışmaları Yönetim Kurulu üyeleri ile paylaştılar.

Toplantı sonrasında Üç ilin Valisi Ağlasun İlçesinde katıldıkları BAKA toplantısı sonrası yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İmparatorlar Şehri Sagalassos’u ziyaret ettiler.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.