BAKA Genel Sekreterinden BUTSO Ziyareti

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA)’nın yeni Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Müdürü Mehmet Candan ve BAKA Basın Danışmanı M. Savaş Yavuz da yer aldı.

Genel Sekreter Özen, Ajansta yer alan üç ildeki kurul üyeleri ile tanışma ve İl Destek Ofislerini yerinde inceleme gezileri kapsamında ziyaretlerde bulunmaktadır. Bu kapsamda, BAKA Yönetim Kurulu üyesi de olan BUTSO Başkanı Keyik ile bir araya gelen Genel Sekreter Mehmet Sırrı Özen, özellikle Burdur’un bölge içindeki yeri konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarete ilişkin bilgi veren BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, önceki Genel Sekreter Tuncay Enginle de uyum içinde ve verimli şekilde çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: “Yeni Genel Sekreter Sırrı Bey’le de aynı şekilde kaldığımız yerden; Burdur’un kalkınması, yatırım ve istihdam artışı için gereken çalışmaları, titizlikle yürüteceğiz. Yeni Genel Sekreterimize, Ajansta yer alan üç ilin gelişmişlik dengesinde en geride olan Burdur olduğunu, dolayısıyla farkın kapanması yönünde bir politikanın faydalı olacağını anlattık. Karşılıklı istişare içinde olacağız. İlimiz ve bölgemiz için faydalı işler yapacağımıza inanıyorum.”