BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci'den BUTSO ziyareti.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Görüşmede BAKA'nın mali destek programları ve Burdur'un bu desteklerden yeterince faydalanması için gerekenler konuşuldu.

BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci; "Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı olarak; Bölgenin kaynak ve olanaklarını tespit etmek, sosyal gelişmeyi hızlandırmak ve rekabet gücünü arttırmaya yönelik araştırmaları desteklemek için yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. Bu bakımdan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odası arasındaki işbirliği çalışmalarının önümüzdeki dönemde artarak sürdürülmesi için fikir birliğine vardık. Aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz olan Yusuf Keyik'e katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgenin gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren Başkan Yusuf Keyik;”Bölgemizin gelişmesinde, projelerin hayata geçirilmesinde BAKA’nın payı çok büyüktür. Burdur'un BAKA'dan azami ölçüde istifade etmesi ve dolayısıyla kalkınması, yatırım ve istihdam artışı için gereken çalışmaları titizlikle yürüteceğiz. Proje üreten bir il olabilmek için, yatırımcılarımızı teşvik etmeye ve bu konuda Oda olarak elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız. Ziyaretinden dolayı BAKA Genel Sekreter Vekilimiz Abdullah Madenci'ye teşekkür ederim” diye konuştu.