Skip to main content

Baka'da Genel Sekreterlik için 3 aday belirlendi

Isparta, Burdur ve Antalya illerinin oluşturduğu Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (Baka)'nın Genel Sekreterliği için belirlenen üç ismin Devlet Planlama Teşkilatı (Dpt)'na sunulacağı belirtildi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA)'nın 21 Ocak 2010 tarihinde Isparta-Yalvaç’ta yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında, BAKA Genel Sekreterliği için 3 isim belirlendi. Bu isimlerin Devlet Planlama Teşkilatı (DPT)'na sunulacağı belirtildi. BAKA Dönem Başkanı Isparta Valisi Ali Haydar Öner, ajansın önemli gündem maddelerinden birisi olan genel sekreter adaylarının belirlenmesine yönelik önemli bir adım atılarak 3 adayın belirlendiğini söyledi. Vali Öner, adayların en kısa sürede yetkili makamın onayına sunulacağını, onaylandıktan sonra ajansın fiilen faaliyetlerine başlayacağını kaydetti. BAKA Genel Sekreterliği için kısa bir süre önce SDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Ali Dulupçu önerilmiş, ancak uygun görülmemişti.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.