Skip to main content

BAGEV'den BagevKariyer İş ve Eleman Portalı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yön.Kur.Bşk. ve Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Yusuf Keyik, bölgesel istihdama hizmet için kurdukları iş ve eleman bulma portalı (www.bagevkariyer.com)'un avantajlarını açıkladı. Keyik, "Bölgemizde, işverenlere ücretsiz personel ilanı yayınlama olanağı sunuyoruz" dedi.

Ülkemizde süre gelen istihdam ve kariyer çözümlerine profesyonel yaklaşım sağlayan Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı'nın projesi olan Bölgesel İstihdam ve Eğitim Merkezi BAGEV Kariyer, İş ve Eleman Bulma Portalları arasında lider olmaya aday. Kurumların ücretsiz kayıt olabildiği www.bagevkariyer.com ücretsiz ilan kabulü ile de şimdiden farklılığını ortaya koymuş durumda.

BAGEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Keyik, hem profesyonel hizmet hem de ücretsiz olması ile dikkat çeken www.bagevkariyer.com 'un faaliyetine devam ettiği sürece ücretsiz iş ilanı kabul etmeye devam edeceğini, www.bagevkariyer.com 'a adet ve zaman sınırı olmadan iş ilanı kabul edildiğini belirtti.

Kolay kullanım çok önemli...
Kolay kullanımı, ergonomik ve hızlı altyapısı ile faaliyetini sürdürdüğü süre içerisinde 8000 özgeçmiş kaydına ulaşan site iş arayanların yeni uğrak noktası oldu diyen Keyik, www.bagevkariyer.com'da aylık olarak 200 farklı iş arayan, 3 bin sayfa ziyareti gerçekleştirmekte. Aylık ortalama 150 iş ilanının yayına girdiği www.bagevkariyer.com iş arayan ve personel arayanların yüzünü güldürüyor dedi.

Bu özellikler sadece www.bagevkariyer.com da var...
Firmaların eleman arayışlarında yaşadığı sorunları iyi araştırıp analiz ederek onlarca özelliği Batı Akdeniz'deki firmaların kullanımına sunduk diyen Yusuf Keyik, özellikleri şu şekilde anlattı.
www.bagevkariyer.com iş ve eleman arama portalına, firmaların üye olarak diledikleri zaman ilan yayınlayabileceklerini, ilanlarını düzenli olarak güncelleyebileceklerini aynı zamanda da yayınladıkları her ilanın kendilerinin belirledikleri süre zarfınca yayında kalarak başvuru alabileceklerini açıkladı. Güncel ilanların ana sayfada yer alacağını, burada iş tanımı ve firma logolarına yer verileceğini, böylece ilanların yüksek görüntülenme oranı ile daha çok kişiye ulaşacağını ve firmaların prestijinin artacağını sözlerine ekledi.

Keyik, BAGEV Kariyer'de firma yetkililerinin iş ilanlarını güncelleyebileceklerini, diledikleri zaman yeni ilan ekleyebileceklerini, gelen başvuruları listeleyip kategori ekleyebileceklerini, oluşturacakları " çekmecelerde " aday özgeçmişlerini saklayabileceklerini, firmalarında oluşturdukları çekmecelere farklı kullanıcılar yetkilendirerek, seçtikleri adaylara toplu ve tek tek mesaj atabileceklerini de açıkladı.

BAGEV Kariyer'in en önemli özelliklerinden birisi olan ücretsiz aday havuzu kullanımı konusunda da açıklama yapan Yusuf Keyik, Aday havuzunda personel araması yaparak adaylara ücretsiz davet gönderilebilen tek cv portalı www.bagevkariyer.com bu özelliği ile de diğer kariyer portallarından ayrıldığını söyledi.

Daha onlarca özelliği bir arada sunan www.bagevkariyer.com, alanında lider olmaya aday bir İş ve Eleman Bulma Portalı diyerek sözlerine son veren Keyik, Burdur'daki tüm işverenleri ve iş arayanları BAGEV Kariyer kullanmaya davet etti.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı.
24.08.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.