Skip to main content

ATATÜRK GÖNLÜMÜZDE İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk Milletini birleştirerek, ülkemizi bağımsızlığa çıkaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ömrünü Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına adamış, kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak ulusumuzun kötüye giden yazgısını ve tarihin akışını değiştiren büyük bir komutan ve devlet adamıdır. Atatürk; fikirleri, hayata geçirdiği eserler ve milletimize bıraktığı milli ve manevi değerler ile gönlümüzde ilelebet payidar kalacaktır. Atatürk'ün ruhu, yas ve ağıtlarla değil, en ileri medeniyetler zirvesine doğru yükselen bir Türkiye ile şad olacaktır. Bugün iş adamlarımız dünyanın her yerinde ise ve Türkiye her geçen gün daha ileri bir noktaya gelmekte ise Atatürk’ün “Tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak” ilkesi milletimizde yankı buluyor demektir. Ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşları ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükran ve minnet duygularımı sunuyorum.”

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.